Mannenhuid verdient

aandacht

De mannenhuid mag dan sterker en minder gevoelig zijn dan die van een vrouw, echter is huidverzorging ook een must. Het is een beetje te vergelijken met tanden poetsen. Dit moet ook elke dag worden bijgehouden en je moet ook naar de tandarts, dit is bij een man en vrouw ook hetzelfde. Is een mannenbehandeling anders dan bij vrouwen? Ja en nee, een mannenhuid komt op veel punten overeen met die van de vrouw, maar is op sommige punten anders van opbouw en structuur dan een vrouwenhuid. Dit heeft te maken met het feit dat mannen een andere hormoonverdeling hebben dan vrouwen.

Bel ons:0572-365135

Mannen

Gezichtsbehandelingen voor mannen
De huid van de man kan veel verdragen, maar slechts water, zeep en wat aftershave is zeker niet voldoende om de mannenhuid goed te beschermen. Goede huidverzorging loont. Want ook voor de man geldt; hoe beter je jezelf voelt hoe meer je dat uitstraalt!


Medex producten – Medex for Men
De mannenhuid is dikker, heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor treden ouderdomsverschijnselen (zoals rimpels) later op. Maar als deze eenmaal optreden, dan zijn ze sterker en stugger, er is dan minder makkelijk iets aan te doen. Daarom is het voor de man nog belangrijker al in een vroeg stadium dit proces te voorkomen, maar zeker bij de eerste tekenen onmiddellijk iets te doen om dit proces te stoppen of te vertragen.

Heeft de mannenhuid ook verzorging nodig?
De vraag wordt wel gesteld of het wel zo nodig is om de huid te verzorgen en te voorkomen dat (onnatuurlijke) verouderingsprocessen zichtbaar worden: “Is dit alles geen ijdelheid?……”. Het antwoord is een volmondig: “Ja, dat is nodig”. Naast het feit dat er niets op tegen is ijdel te zijn, is het voor mensen die actief zijn een noodzaak er vitaal en gezond uit te zien. Dit geldt voor iedereen, die op welk vlak dan ook actief is.

Daarom is als image voor deze lijn de piloot genomen, deze beroepsgroep illustreert duidelijk deze noodzaak; wie stapt er nu graag in een vliegtuig waarvan de vlieger een verschrompelde onverzorgde man is?

Daarom: minimaal 10 minuten huidverzorging per dag is een goede investering voor het moment en voor de toekomst.


Medex for Men