belangenbehartiger en dienstverlener

ANBOS en PROVOET

ANBOS is dé belangenbehartiger en dienstverlener voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist. ANBOS bevordert een gezonde ontwikkeling van de branche schoonheidsverzorging. Hierbij staat belangenbehartiging van de leden op sociaal, vaktechnisch en bedrijfseconomisch gebied voorop.

Bel ons:0572-365135

ANBOS en PROVOET

ANBOS

ANBOS is dé belangenbehartiger en dienstverlener voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist. ANBOS bevordert een gezonde ontwikkeling van de branche schoonheidsverzorging. Hierbij staat belangenbehartiging van de leden op sociaal, vaktechnisch en bedrijfseconomisch gebied voorop. Kwaliteit en het verder professionaliseren van het ondernemerschap in de branche zijn hierbij de speerpunten.


Huidverzorging

Wij zijn een gespecialiseerd, bij de ANBOS aangesloten Huidverzorgingssalon en kunnen doeltreffende behandelingen op ieder gewenst niveau geven.U kunt bij ons terecht voor verschillende (gezichts)behandelingen op het gebied van huidverzorging en ontspanning. Tijdens een behandeling wordt u behandelt met Medex  of Dr. Eckstein producten.

Wij werken met 2 schoonheidsspecialistes waardoor de service optimaal is en het persoonlijke behouden blijft. Zowel mannen als vrouwen zijn bij ons van harte welkom. Komt u voor het eerst in onze Huidverzorgingssalon dan krijgt een vrijblijvend intake gesprek en advies over uw huid. Ook krijgt u miniaturen mee naar huis aangepast aan uw huidtype. Lijkt het u leuk om eens een kijkje te nemen of te komen voor een heerlijke behandeling, neem dan gerust contact op met ons via de mail/telefoon of kom langs tijdens onze openingstijden om een afspraak te maken.

PROVOET

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Zij bevordert de kwaliteit van voetverzorging en het beroep pedicure en medisch pedicure. ProVoet pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen. De ProVoet pedicure dragen vakkundig zorg voor de algemene gezondheid van uw voeten.