Verzorgen, vijlen en

polijsten

Heeft u last van droge handen en kloofjes? Ingescheurde of gebarste nagels? Of is uw nagelriem in slechte conditie? Dan is een manicure iets voor u!

Bel ons:0572-365135

Manicure

Hieronder staan een paar aandachtspunten om uw handen en nagels ook thuis goed te verzorgen. Voor nog meer adviezen en hulp staan wij heel graag voor u klaar!

Verzorg uw handen:
Het is fijn dat uw nagels er mooi uitzien, maar uw handen zijn net zo belangrijk. Gebruik elke dag een handcrème om uw handen soepel te houden. Komen uw handen veel in contact met water, gebruik dan nog vaker een handcrème. Onze nagelstyliste kan u adviseren welke handcrème voor u geschikt is. Bent u ’s zomers veel buiten, gebruik dan een zonnebrandmiddel met een hoge beschermingsfactor en bescherm uw handen ’s winters met handschoenen. De huid van uw handen laat tenslotte als eerste uw echte leeftijd zien.

Vergeet uw nagelriemen niet:
Gebruik regelmatig een product om de nagelriemen te verzorgen. Zo houdt u de nagelriemen soepel en drogen ze niet uit. Duw de nagelriemen voorzichtig terug met een wattenstaafje of uw vingertop, maar nooit met uw nagel of een scherp voorwerp.

Vijl zorgvuldig::
Als een van uw nagels scheurt of er een klein stukje afbreekt, moet u de nagel meteen weer in model vijlen. Gebruik hiervoor een vijl met een fijne grit. Onze nagelstyliste kan u adviseren welke vijl voor uw nagels het meest geschikt is. Vijl altijd in 1 richting. Haal de vijl nooit heen en weer langs uw nagels in een zagende beweging, hierdoor kunnen uw nagels gaan splijten.