Verzorgen, vijlen en
polijsten
Bel ons:

0572-365135

Manicure

Mooie(re) handen:
U hebt zojuist een manicure gehad bij Huidverzorgingssalon 4 Every-Body en uw handen en nagels zien er fantastisch uit. Lees voordat u weer teruggaat naar Huidverzorgingssalon 4 Every-Body voor een nieuwe afspraak, deze handige tips over de optimale verzorging van uw nagels en handen thuis. Zo hebt u nog langer plezier van uw mooie handen en nagels en houdt u ze in topconditie.

Luister naar Huidverzorgingssalon 4 Every Body:
Uw nagelstyliste heeft verstand van de verzorging van handen en nagels. Volg haar adviezen dan ook op. Als u zwakke en splijtende nagels heeft, en zij u adviseert om een nagelversterker te gebruiken, doe dat dan ook trouw en consequent. Als u last heeft van ribbeltjes in uw nagels, investeer dan in een flesje ridge filler voordat u nagellak opbrengt. Uw nagellak zit dan egaal op uw nagels en blijft bovendien veel langer mooi.

Behandel uw nagels met zorg::
Gebruik handschoenen als u in de tuin werkt, als uw handen veel met water in contact komen of als u aan het klussen bent. Bescherm ze in de winter tegen de barre koude. Gebruik in de zomer een handcreme en smeer ze op zonnige dagen in met een zonnebrandmiddel. Gebruik uw nagels niet als instrumenten of hulpmiddelen.

Gebruik topcoat:
Afbladderende nagellak is een probleem voor veel vrouwen. Het probleem is echter vrij simpel op te lossen door een topcoat te gebruiken over de nagellak. Zo heeft u langer plezier van uw manicure en blijven uw nagels nog langer echte blikvangers. Gebruikt u liever geen nagellak, breng dan alleen een laagje topcoat aan. Daarmee geef u uw nagels bescherming en glanzen ze mooi.

Verzorg uw handen:
Het is fijn dat uw nagels er mooi uitzien, maar uw handen zijn net zo belangrijk. Gebruik elke dag een handcreme om uw handen soepel te houden. Komen uw handen veel in contact met water, gebruik dan nog vaker een handcreme. Onze nagelstyliste kan u adviseren welke handcreme voor u geschikt is. Bent u ’s zomers veel buiten, gebruik dan een zonnebrandmiddel met een hoge beschermingsfactor en bescherm uw handen ’s winters met handschoenen. De huid van uw handen laat tenslotte als eerste uw echte leeftijd zien.

Vergeet uw nagelriemen niet:
Gebruik regelmatig een product om de nagelriemen te verzorgen. Zo houdt u de nagelriemen soepel en drogen ze niet uit. Duw de nagelriemen voorzichtig terug met een wattenstaafje of uw vingertop, maar nooit met uw nagel of een scherp voorwerp.

Vijl zorgvuldig::
Als een van uw nagels scheurt of er een klein stukje afbreekt, moet u de nagel meteen weer in model vijlen. Gebruik hiervoor een vijl met een fijne grit. Onze nagelstyliste kan u adviseren welke vijl voor uw nagels het meest geschikt is. Vijl altijd in 1 richting. Haal de vijl nooit heen en weer langs uw nagels in een zagende beweging, hierdoor kunnen uw nagels gaan splijten.

Vraag hulp:
Een klein scheurtje in uw nagel kunt u prima zelf repareren. Is er een grotere scheur ontstaan of is uw nagel helemaal afgebroken, ga dan niet zelf aan uw nagels prutsen. Roep dan de hulp in van de Huidverzorgingssalon 4 Every-Body. Die kan de nagel er weer tiptop uit laten zien.