Welkom bij

4 Every Body

Even niets moeten, maar genieten van de zorg die Huidverzorgingssalon 4 Every-Body je geeft. Een variatie aan gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen, producten van Medex, Dr Eckstein en de altijd vooruitstrevende make-up van John van G. Wij hebben gekozen uit het beste waar een schoonheidsspecialist uit kan kiezen.

Bel ons:0572-365135

4 Every-Body

Welkom op de website van mijn salon!

Na 15 jaar ervaring en meerdere specifieke opleidingen te hebben afgerond is mijn droom in vervulling gegaan en heb ik met trots op 1 januari 2009 de deuren geopend van mijn eigen Huidverzorgingssalon.

Hier kunt u terecht voor diverse gezichts-, pedicure- en manicurebehandelingen.

Wij werken met 2 gespecialiseerde schoonheidsspecialistes die u altijd die zorg en aandacht geven die u van ons mag verwachten. Gediplomeerde vakmensen die een paar keer per jaar bijgeschoold worden. Zodoende kunnen wij het hoge kwaliteitsniveau van de salon op peil houden.

Bij de behandelingen is onze gouden regel: Uw doelstelling is ook onze doelstelling! Wij zullen u bijvoorbeeld altijd vragen wat uw verwachtingen zijn en de Medex of Dr. Eckstein producten die we tijdens de behandeling gebruiken daar optimaal op aanpassen.
Wij zullen pas tevreden zijn als u dat bent!

Even niets moeten en heerlijk ontspannen…gewoon genieten van de zorg en aandacht van mensen die u die zorg en aandacht graag geven!

Ik hoop u in mijn salon te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet, Ilona Hack-Koerhuis