Welkom bij

4 Every Body

Even niets moeten, maar genieten van de zorg die Huidverzorgingssalon 4 Every-Body je geeft. Een variatie aan gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen, producten van Medex, Dr Eckstein en de altijd vooruitstrevende make-up van John van G. Wij hebben gekozen uit het beste waar een schoonheidsspecialist uit kan kiezen.

Bel ons:0572-365135

4 Every-Body

Welkom op de website van mijn salon!

Na 15 jaar ervaring en meerdere specifieke opleidingen te hebben afgerond is mijn droom in vervulling gegaan en heb ik met trots op 1 januari 2009 de deuren geopend van mijn eigen Huidverzorgingssalon.

Hier kunt u terecht voor diverse gezichts-, pedicure- en manicurebehandelingen. Tevens beschikken wij over een zonnebank.

Wij werken met 2 gespecialiseerde schoonheidsspecialistes die u altijd die zorg en aandacht geven die u van ons mag verwachten. Gediplomeerde vakmensen die een paar keer per jaar bijgeschoold worden. Zodoende kunnen wij het hoge kwaliteitsniveau van de salon op peil houden.

Bij de behandelingen is onze gouden regel: Uw doelstelling is ook onze doelstelling! Wij zullen u bijvoorbeeld altijd vragen wat uw verwachtingen zijn en de Medex of Dr. Eckstein producten die we tijdens de behandeling gebruiken daar optimaal op aanpassen.
Wij zullen pas tevreden zijn als u dat bent!

Even niets moeten en heerlijk ontspannen…gewoon genieten van de zorg en aandacht van mensen die u die zorg en aandacht graag geven!

Ik hoop u in mijn salon te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet, Ilona Hack-Koerhuis

Heropening

Lieve mensen,

Gelukkig mogen wij vanaf 3 maart weer aan het werk om heerlijke ontspannende gezichts- en pijnverlichtende pedicure behandelingen te geven!

Helaas zijn wij nog niet van de maatregelen af, dus daarom vragen wij u om mondkapjes te dragen in openbare ruimtes.

Wij zouden het dan ook op prijs stellen dat u een mondkapje draagt bij binnenkomst in onze salon en waar de behandeling het toestaat ook tijdens een behandeling.

Om het voor u en onszelf zo veilig mogelijk te houden, vragen wij (nogmaals) uw aandacht voor deze regels:

  • Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Blijf thuis als u één of meerdere van deze (milde) klachten heeft; neusverkouden, loopneus, niezen, keelpijn, ( lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts en/of geen reuk/smaak.
  • Blijf ook thuis als iemand in uw huishouden last heeft van benauwdheidsklachten en/of koorts.
  • Kom op tijd (niet te vroeg, maar ook niet te laat)
  • Was uw handen bij binnenkomst en gebruik de desinfecterende handlotion.
  •  

Onze ruimtes worden tussen de behandelingen door grondig gereinigd.

Door deze regels na te leven, houden we het zo veilig mogelijk voor iedereen!!

Liefs, José, Enola en Ilona