Welkom bij
4 Every Body
Bel ons:

0572-365135

4 Every-Body

Mijn naam is Ilona Hack-Koerhuis en ik ben de trotse eigenaresse van Huidverzorgingssalon 4 Every-Body te Raalte.

Na 15 jaar ervaring en meerdere specifieke opleidingen te hebben afgerond is mijn droom in vervulling gegaan.
Met trots heb ik op 1 januari 2009 de deuren geopend van mijn eigen huidverzorgingssalon met zonnestudio en pedicure 4 Every-Body.

Wij werken met 2 gespecialiseerde schoonheidsspecialistes die u altijd die zorg en aandacht geven die u van ons mag verwachten. Gediplomeerde vakmensen die een paar keer per jaar bijgeschoold worden. Zodoende kunnen wij het hoge kwaliteitsniveau van de schoonheidssalon op peil houden.

Bij de behandelingen is onze gouden regel: Uw doelstelling is ook onze doelstelling! Wij zullen u bijvoorbeeld altijd vragen wat uw verwachtingen zijn en de Medex of Dr. Eckstein producten die we tijdens de behandeling gebruiken daar optimaal op aanpassen.

Heeft u een heel droge of vette huid waar u met onze hulp iets aan wilt doen? Of wilt u alleen een heerlijk ontspannende behandeling?
Wij zullen pas tevreden zijn als u dat bent!

DSC02730

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De wachtruimte heeft een gezellige zithoek en voldoende ruimte voor ons assortiment, waar u rustig een kijkje bij kunt nemen.
Een breed assortiment van onder andere Medex en Dr. Eckstein producten en make-up producten van John van G treft u bij ons aan.