belangenbehartiger en dienstverlener
ANBOS
Bel ons:

0572-365135

ANBOS

Wij zijn een gespecialiseerd, bij de ANBOS aangesloten huidverzorgingsalon en kunnen doeltreffende behandelingen op ieder gewenst niveau geven.

Vergoeding zorgverzekeraar
Wij zijn specialist in het behandelen van acné. Dat betekent dat wij speciaal opgeleid zijn om acné deskundig te behandelen en dat u het vergoed zou kunnen krijgen van uw zorgverzekeraar. Vraag uw schoonheidsspecialiste naar de mogelijkheden.


ANBOS

ANBOS is dé belangenbehartiger en dienstverlener voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist. ANBOS bevordert een gezonde ontwikkeling van de branche schoonheidsverzorging. Hierbij staat belangenbehartiging van de leden op sociaal, vaktechnisch en bedrijfseconomisch gebied voorop. Kwaliteit en het verder professionaliseren van het ondernemerschap in de branche zijn hierbij de speerpunten.


Specialisaties (mogelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar)

  • Acne


Huidverzorging

U kunt bij ons terecht voor verschillende (gezichts)behandelingen op het gebied van huidverzorging en ontspanning. Tijdens een behandeling wordt u behandelt met Medex  of Dr. Eckstein producten.

Wij werken met 2 schoonheidsspecialistes waardoor de service optimaal is en het persoonlijke behouden blijft. Zowel mannen als vrouwen zijn bij ons van harte welkom. Komt u voor het eerst in onze huidverzorgingssalon dan krijgt een vrijblijvend intake gesprek en advies over uw huid. Ook krijgt u miniaturen mee naar huis aangepast aan uw huidtype. Lijkt het u leuk om eens een kijkje te nemen of te komen voor een heerlijke behandeling, neem dat gerust contact op met ons via de mail/telefoon of kom langs tijdens onze openingstijden om een afspraak te maken.

 

4 Every-Body17